Грамотний розподіл ресурсів - запорука чистоти навіть умовах постійного, великого потоку людей.
Багаторічний досвід роботи в продуктовому рітейлі сформував у нас стратегічний підхід до організації процесу збирання та комплексного обслуговування даного типу площ. Перш ніж розпочати справу, ми проводимо аналіз розподілу потоків покупців за часом, визначаємо місця їхньої концентрації. Це дозволяє розподіляти персонал та техніку в денний та нічний час так, щоб зберігати бюджет клієнта і, при цьому, встигати все прибирати до зазначеного терміну.
Технологічні карти-таймінги – все продумано до хвилини
Порядок у просторі починається з порядку в процесах для його забезпечення, тому ми обов'язково продумуємо весь алгоритм прибирання та створюємо детальні інструкції, де майже щохвилини розписано, яку частину зали, чим і коли потрібно прибирати. Цей підхід дозволяє нам грамотно розподіляти час наших клінерів та зберігати бюджет клієнта.
Професійне обладнання для прибирання – наша швидкість та гордість
У нашому арсеналі лише сучасна швейцарська і німецька техніка брендів Karcher і TASKI, як мережева для нічних прибирань, так і абсолютно мобільна на акумуляторах, що швидко заряджаються. За кожною одиницею ми уважно стежимо, проводимо регулярний сервіс, щоб підтримати її максимально ефективному стані.
Надійний та приємний персонал
Ми приділяємо велику увагу зовнішньому вигляду наших співробітників, забезпечуємо їх естетичною робочою формою, яку за необхідності погоджуємо з клієнтом. Окрім зовнішнього вигляду наших співробітників, дбаємо про стан їхнього здоров'я, стежимо за регулярністю медичних оглядів, наявністю медкнижок та вакцинації.
Прибирання за стандартами ХАССП (HACCP)
Ми добре знайомі з усіма вимогами всесвітнього стандарту якості ХАССП для харчових підприємств та вже повністю адаптували під нього наші послуги клінінгу. Зокрема, ми дотримуємося колірного кодування інвентарю, поділу простору на колірні зони та прибирання кожної лише певним «своїм» інвентарем.