Усі ми знаємо, що місце, де багато різних людей щодня споживають їжу, має бути чистим. Усе доволі просто на словах, проте на практиці процес прибирання закладів харчування має безліч нюансів, оскільки дотичний до посуду та їжі.
Індивідуальний підхід до клінінгу
Перш ніж перейти безпосередньо до прибирання, ми аналізуємо ситуацію, враховуємо особливості та специфічні вимоги кожного клієнта, розробляємо програму прибирання та карти-таймінги, аби чистота в закладі була безперервною. З усією ретельність підходимо до прибирання та дезінфекції всіх зон: у залі протираємо не лише столи, але й під ними, не забуваємо і про ніжки стільців, на кухні делікатно й ефективно відчищаємо дороговартісне обладнання.
Безпека
Попри те, що основними типами забруднення на кухні вважають жир і кіптяву, наші технологи щоразу особисто оцінюють об’єкти клінінгу, їх наповнення і проблеми та підбирають спеціалізовані мийні засоби — ефективні й безпечні, а ще розроблюють детальні мануали (карти) для правильного користування ними — час, концентрація, пропорція. Ми працюємо лише з провідними європейськими й українськими виробниками професійної хімії.
Наші послуги клінінгу повністю адаптовані до вимог стандарту ХАССП (HACCP). Ми дотримуємося кольорового кодування інвентарю — розділяємо простори на кольорові зони та прибираємо кожну з них певним інвентарем.
Комплексна турбота
Окрім прибирання ми пропонуємо комплексний догляд за приміщенням — за цілим простором вашого бізнесу. Ми потурбуємося про справність технічних комунікацій, зовнішню територію, управління відходами та багато чого іншого, про що вам детальніше розкажуть наші менеджери.